ONLINE SERVICE

Extra service

Personal Shopping

Onze winkel is geopend voor personal shopping.
U kunt HIER een afspraak inboeken of bel naar 073 613 0040/06-15480319.
Wij hopen u snel te verwelkomen in de winkel.

Video Shoppen
Met video shoppen heeft u niet alleen onze volledige collectie tot uw beschikking, maar krijgt u ook passend stijladvies. Wij sturen de kleding vervolgens naar u toe, of komen deze persoonlijk afleveren.

Thuis Shoppen
Wilt u graag persoonlijk geholpen worden? Geen probleem, wij komen naar u toe in regio Den Bosch. Bel voor een persoonlijke intake om uw stijl af te stemmen en plan een voor u gewenste dag en tijdstip in. Wij komen naar u toe met een speciaal voor u geselecteerde collectie uit onze winkel.

Wilt u graag een afspraak inplannen? Bel of WhatsApp: 06-15480319.

Verzenden

Wanneer uw bestelling voorradig is, uw gegevens kloppen en we de betaling hebben ontvangen middels het betaalverzoek zullen we uw bestelling versturen.

Verzending
We verzenden onze pakketten met PostNL in Nederland en België. Indien u na twee afleverpogingen niet thuis bent, bezorgt PostNL uw pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. De bezorger laat hiervoor een briefje achter in uw brievenbus met de gegevens van het betreffende afhaalpunt.

Levertijd
Wij streven ernaar om uw pakket binnen 1-3 dagen na bevestiging van uw bestelling te leveren. De bestellingen geplaatst tijdens het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Binnen Nederland wordt uw pakket vrijwel altijd de dag na verzending bij u afgeleverd. In de rest van Europa bedraagt deze levertijd 2 tot 7 dagen, afhankelijk van het land van bestemming.

Verzendkosten
Binnen de Benelux verzenden we gratis. Voor de andere landen zijn de verzendkosten afhankelijk van het land van bestemming. Binnen de EU bedragen de verzendkosten €15,-, buiten de EU bedragen de verzendkosten €20,-.

Retourneren

Wij hopen u natuurlijk blij te maken met de door u gekochte artikelen. Indien u niet tevreden bent met het product dat u heeft ontvangen, kunt u het binnen 14 dagen terugsturen. Het herroepingsrecht gaat in op de dag na aflevering. Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening. Producten die worden geretourneerd moeten ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn. Daarnaast dient het product te zijn voorzien van alle originele kaartjes, etiketten en labels. Vergeet niet het retourformulier in te vullen dat meegeleverd is bij uw bestelling. Stuur uw pakket zo snel mogelijk terug naar onderstaand adres:

Blue Brands Den Bosch
Kerkstraat 63
5211 KE 's-Hertogenbosch
The Netherlands

Na ontvangst van uw geretourneerde product storten we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening. Indien een product niet is gedragen of beschadigd ontvangt u uw geld terug. Verstuur pakketten met een traceerbare service. Blue Brands Den Bosch is niet verantwoordelijk voor artikelen die beschadigd of verloren zijn tijdens de retourzending.

Voor overige vragen kunt u ons mailen via: info@bluebrands.nl of bellen op 073-6130040.

NOTE: SALE artikelen mogen alleen geruild worden. U ontvangt op SALE artikelen geen geld retour of tegoedbon.

 

Scroll naar boven
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.