Over ons

Coffee, conversations and damn good clothes! Dit zijn dé belangrijkste kenmerken van de afgelopen 14 jaar. Er is veel gebeurd in 14 jaar! Misschien ken je ons al van onze eerste winkel, een brandstore van het Nederlandse merk State-of-Art. Een droom kwam uit, het hebben van een eigen winkel in het centrum van Den Bosch. Na 11 mooie jaren met State-of-Art was het tijd voor iets nieuws. Geen gemakkelijke keuze om te maken, maar wel een hele mooie. Het ‘mode’bloed kruipt immers waar het niet gaan kan!

We wilde iets nieuws, gericht op de moderne man. Blue Industry it is! De eerste brandstore van het opkomende Nederlandse merk Blue Industry. Na een flinke renovatie was ‘Blue Industry Store’ er helemaal klaar voor! Met goede uitgebalanceerde en stijlvolle collecties werken we elke dag met veel plezier in onze winkel. Maar…na al die jaren is de droom van het hebben van een multibrand-winkel nooit vervaagd. Het duurde ongeveer een jaar om een duidelijk concept uit te werken en wat onze volgende stap zou kunnen en moeten zijn.

Na verloop van tijd kreeg de naam betekenis en werd het concept duidelijk. Eén ding was duidelijk, de voorliefde van mannen voor de kleur blauw viel niet te negeren! Dus logischerwijs heet de new kid in town: Blue Brands Den Bosch! De kenmerken kwaliteit, functionaliteit en eenvoud zijn fundamenteel in het leven van een man, net zoals bij de twee grote Nederlandse merken die de basis vormen van onze winkel: Blue Industry en Cast Iron. Ons oude geliefde merk Blue Industry is een van de ‘headliners’ samen met het mooie Nederlandse merk Cast Iron. Naast deze gevestigde merken zijn we altijd opzoek naar opkomende nieuwe merken uit binnen- en buitenland. Kleding voor de moderne man die kwaliteit herkent en geen genoegen neemt met minder. Bij Blue Brands Den Bosch kunt u even uit de tijd stappen - neem een moment voor een goede kop koffie terwijl we u alles vertellen over de nieuwste modetrends!

Scroll naar boven
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.