Retourneren – Blue Brands Den Bosch

Wij hopen u natuurlijk blij te maken met de door u gekochte artikelen. Indien u niet tevreden bent met het product dat u heeft ontvangen, kunt u het binnen 14 dagen terugsturen. Het herroepingsrecht gaat in op de dag ná aflevering. Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening. Producten die worden geretourneerd moeten ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn. Daarnaast dient het product te zijn voorzien van alle originele kaartjes, etiketten en labels. Vergeet niet het retour formulier in te vullen dat meegeleverd is bij uw bestelling. Stuur uw pakket zo snel mogelijk terug naar onderstaand adres:

Blue Brands Den Bosch
Kerkstraat 63
5211 KE  ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands

Na ontvangst van uw geretourneerde product storten we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening. Indien een product niet is gedragen of beschadigd ontvangt u uw geld terug.

Als u van ons een beschadigd product, de verkeerde maat of kleur hebt ontvangen of we een andere fout hebben gemaakt dan betalen wij de retourkosten. Indien u deze kosten zelf al hebt gemaakt dan vergoeden we deze kosten door het bedrag voor de verzendkosten binnen 14 dagen over te maken naar uw bankrekening. In alle andere gevallen moet u zelf betalen voor de retourkosten tenzij anders is overeengekomen. Verstuur pakketten met een traceerbare service. Blue Brands Den Bosch is niet verantwoordelijk voor artikelen die beschadigd of verloren zijn tijdens de retourzending.

Online artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht u toch een ander artikel, maat of kleur willen ontvangen dan kunt u uw lopende bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen op bluebrands.nl.

Defecten en garantie
Wij raden u aan om direct na levering van uw bestelling te controleren of u het juiste product hebt ontvangen en of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Indien dit niet het geval is stuur ons dan een e-mail via het contact formulier of door te mailen naar info@bluebrands.nl. Aan de hand van de aankoopdatum, reden van defect en de ernst (tip: stuur een goede foto mee) bepalen we of u een nieuw product of geld terug krijgt. Een tegoedbon behoort ook tot de mogelijkheden. We behandelen uw garantie claim zo snel mogelijk. We reageren altijd binnen uiterlijk 14 dagen.

Voor overige vragen omtrent het retourneren van producten kunt u ons mailen via: info@bluebrands.nl of bellen op 073-6130040.

Scroll to top